It Noard 3, 8731 BB Wommels | Tel. 0515-331201 | E-mail: info@favandervelde.nl
speelgoed speelgoed speelgoed speelgoed speelgoed

SPEELGOED

U kunt ons assortiment ook bekijken in onze online speelgoedwinkel.

Nooit te oud om te spelen!

Behalve voor volwassenen is er in onze winkel ook veel voor kinderen te vinden. Zo hebben wij een grote keuze uit kinderspelletjes, poppen, auto's, maar ook grotere artikelen zoals skelters en trampolines. Maak jezelf, of een ander gelukkig met speelsets van onder andere Lego, Mattel, Playmobiel, SES, Siku en nog veel meer! Speel met het hele gezin een grappig spel of maak een puzzel. Zo geniet u, op een speelse manier, van elkaars gezelschap.

Folders

Kijk voor actuele aanbiedingen in onze Folder

Kraamcadeau?

Genoeg keuze om het perfecte kado te vinden voor een baby of peuter. Of het nu voor uzelf is, of voor een dierbare die een kleintje heeft gekregen. In onze winkel heeft u keuze uit stevig houten speelgoed, heerlijke troeteldoekjes, schattige knuffels en nog veel meer.

Spelletje doen

Gezellig met het gezin om de keukentafel, of met vrienden tijdens de borrel. Spelletjes zijn leuk voor jong en oud en zorgen altijd voor veel gelach en plezier! Bij Warenhuis van der Velde hebben we een grote collectie van gezelschapsspellen, zoals Risk, Monopoly en natuurlijk Mens erger je Niet.

En niet alleen voor gezinnen: ook voor volwassenen zijn hier genoeg spellen te vinden, voor een onvergetelijke borrelavond! Probeer bijvoorbeeld eens een spel van Haba; ooit zo gelachen?

Puzzels van 2 t/m 18.000 stukjes

Puzzels zijn ontspannend en heerlijk om te maken. Stap voor een tijdje uit uw drukke leven en stort u op één van de vele puzzels uit ons assortiment. Onze puzzels hebben een groot verschil in niveau: de eenvoudigste puzzel heeft slechts 2 stukjes met leuke diertjes er op, terwijl de moeilijkste 18.000 stukjes heeft en een heel oerwoud vertegenwoordigd! Er is keuze uit ongeveer 2000 puzzels!