It Noard 3, 8731 BB Wommels | Tel. 0515-331201 | E-mail: info@favandervelde.nl
living living living living living

LIVING

Living - een introductie

Maak uw huis uw eigen thuis. Wat uw stijl ook is, wij bieden artikelen die zeker bij u passen. Bent u opzoek naar een stijlvolle vaas? Nieuwe kussens voor op de bank of een specifieke klok? Voor u hebben wij in ons assortiment artikelen die aansluiten bij uw persoonlijke smaak. Mix en Match en creëer uw interieur in de stijl die u wenst. Kies bijvoorbeeld voor de kwaliteitsproducten van Riverdale: in de zomer sprankelend en fris, in de winter warm en huiselijk. Combineer oud en nieuw met de vrolijk geruite producten van At Home with Marieke. Voor de trendy huishoudens is er een grote keuze uit Salt & Pepper artikelen, met stylische designs en opvallende vormen. hiermee haalt u de laatste mode in huis. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat: u slaagt zeker bij Warenhuis van der Velde.

Riverdale - Joy of living

Kleurenthema's die u in de mode ziet, komen ook terug in de producten van Riverdale. Ieder jaargetijde voegt Riverdale nieuwe producten aan de uitgebreide collectie toe. Naast deze nieuwe producten heeft Riverdale een klassiek-moderne basiscollectie van hoge kwaliteit. Ziet u het voor u? Gezellig met vrienden genieten van een zonsondergang met een glaasje wijn en luxe hapjes op de prachtige schalen van Riverdale. Geef uw interieur en servies eenvoudig een nieuwe uitstraling met de inspirerende woonaccessoires van Riverdale.

Serviezen - At Home with Marieke

Het At home with Marieke servies zorgt voor een warme en gezellige uitstraling bij u thuis. At Home with Marieke biedt bijvoorbeeld klassieke melkkannen en eenvoudige kopjes met een geruit patroon. Dit bijzondere lifestylemerk is ontstaan uit liefde voor de mix tussen oud en nieuw. Dit is terug te zien in de bijzondere en uitgebreide collectie: moderne designs en materialen met een landelijke uitstraling. Alle artikelen geven u dat heerlijke landelijke en gezellige thuis-gevoel. Ziet u de rood-geruite theedoek al aan uw haakje hangen?