It Noard 3, 8731 BB Wommels | Tel. 0515-331201 | E-mail: info@favandervelde.nl
huishoudhuishoudhuishoudhuishoudhuishoud

HUISHOUD

Huishoud - hoezo ouderwets?!

De term 'huishoud' klinkt dan misschien ouderwets. Ongemerkt hebben we er iedere dag mee te maken. Kwaliteit staat ook hier voorop. Stijl en modern wordt, waar dat kan, toegepast in de voorwerpen. U heeft een ruime keuze aan schoonmaak- en opbergartikelen. Voor schoonmaken vindt u bij ons nog een handige zeemlap, maar ook de modernste en beste artikelen van bijvoorbeeld het Duitse kwaliteitsmerk Leifheit.

Brabantia

Voor u selecteren wij de beste en modernste producten, zoals de producten van Brabantia: deze keuken- en opbergartikelen zijn zo ontworpen dat ze voor het gevoel steeds als nieuw zijn. Van een blikopener tot een schitterende prullenbak. De ijzersterke stalen producten zijn zeer stijlvol en misstaan in geen enkele design keuken. Naast de handige en solide producten van Brabantia bevindt zich ook een ruime collectie bak- en braadpannen in ons Warenhuis.

De Balanspan - van BK!

Bent u al bekend met de balanspanvan BK? Met deze pan bakt u gezonder! Weten hoe? Dat vertellen we u graag in de winkel. Daar laten we u ook de anti-aanbaklaag van deze bijzondere braadpan zien. Nog een leuk kook item: de Slowcooker. Doordat deze pan uw groenten en vlees eenvoudig gaar stoomt, behoudt u alle vitaminen, de smaak en de geur. Voor een ware smaaksensatie!

Koffiezetapparaten - Pure en heerlijke koffie

Voor iedereen die van kwaliteit en smaakvolle koffie houdt: de Nespresso. Deze geavanceerde machines zorgen dat alle smaken en aroma's behouden blijven. Hierdoor is elk kopje koffie weer anders en super speciaal. Bij deze stijlvolle machines is werkelijk aan alles gedacht om u te laten genieten van de heerlijke geur en smaak van exclusieve koffie.