It Noard 3, 8731 BB Wommels | Tel. 0515-331201 | E-mail: info@favandervelde.nl
kantoor kantoor kantoor kantoor kantoor

KANTOOR & BOEKHANDEL

Boeken - van boeken krijg je nooit genoeg!

U kent deze slogan vast en zeker. En is het niet zo? Een leuk boek pak je steeds weer op.

Altijd een eigentijds assortiment aan boeken uitgebreid met minder bekende en bijvoorbeeld Fryske literatuur. Kluun, Adriaan van Dis, Annie MG Schmid, Ronald Giphart, Nynke de Jong allemaal kunt u ze terugvinden in onze dagelijkse collectie.

Voor het gemak! Heeft een boek nodig dat wij niet hebben? Binnen enkele dagen ligt het voor u klaar; gratis voor u besteld!

Kantoor?

Wij bieden u alles wat u nodig heeft voor op kantoor of thuis. Kies uit de ruime collectie van schrijfblokken, pennen, grote vellen gekleurd papier, agenda's en nog veel meer! Niet in de dagelijkse collectie? Geen punt! Vaak binnen een of twee dagen is het voor u binnen.

(Weer) naar School

Ook voor school hebben wij een uitgebreide collectie:

Coole agenda's, kaftpapier in allerlei kleuren met grappige patronen en afbeeldingen, gekleurde stiften en glitterpennen om je agenda mee te versieren, schriften, leuke mappen, geodriehoeken, kleurpotloden en tekenpotloden, gummetjes en nog veel meer! Zo ga jij elk jaar weer, compleet naar school met je persoonlijke samenstelling van schoolspullen!

Wenskaarten

Jarig, getrouwd, ziek, een overledene of zomaar. Het is altijd fijn om te merken dat iemand aan u denkt. Kies uit onze grote collectie kaarten de perfecte kaart voor uw dierbare. Wanneer u opzoek bent naar een grappige, ontroerende of liefdevolle kaart, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben zelf een uitgebreide collectie Fryske kaarten. Door de ruime keuze uit kaarten heeft u voor elke gelegenheid de perfecte kaart om uw dierbare de juiste boodschap op te sturen. Voor postzegels kunt u ook bij ons terecht: wij bieden namelijk alle diensten van TNT post. 

POSTNL postkantoor:

Voor alle diensten van POSTNL kunt u bij ons in de winkel terecht: Verstuurt u een pakketje? Dan kunt u via deze website het pakketje volgen, zo weet u precies wanneer het aan zal komen.
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor overschrijvingen van uw kentekenbewijzen.